Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nørre Snede genbrugsplads


Adresse:
Horsensvej 33, 8766 Nørre Snede
Pladspersonale: Peder og Henrik
Telefon: 
30 67 04 54
E-mail: genbrugsplads@ikast-brande.dk
Teamleder: Richardt Mørk - 99 60 33 55 

Velkommen til genbrugspladsen. Her på pladsen skal du selv lægge dit affald i de forskellige containere. Vær opmærksom på, at der er bom ved indgangen til genbrugspladsen. Private borgere skal bruge deres sundhedskort (sygesikringskort) for at få adgang til pladsen.

Erhvervsvirksomheder skal bruge deres virksomhedskort (adgangskort). Læs mere om hvordan du tilmelder din virksomhed til genbrugspladsen her.

Det er nemmest, hvis du har sorteret affaldet hjemmefra. Er du i tvivl om, hvordan du skal sortere, er pladsens personale klar til at hjælpe dig. Spørg personalet, hvis du er i tvivl om hvordan du sorterer - hellere én gang for meget end én gang for lidt. Husk at personalet er ansat til at hjælpe og vejlede dig.
Link: Sorteringsvejledning

Brug kun klare plastsække til dit affald, når du afleverer affald på genbrugspladsen. For at sikre en bedre sortering, skal alt der afleveres på genbrugspladsen, være uden emballage eller i klare sække.  Klare sække gør det lettere for pladspersonalet at se, hvordan affaldet er sorteret, og om affaldet må modtages på genbrugspladsen. Samtidig kan pladspersonalet lettere vejlede om, hvilke containere affaldet skal afleveres i.

En god sortering sikrer, at mest muligt affald behandles og genbruges korrekt til gavn for både miljø og økonomi. Det koster nemlig mindre at komme af med affaldet, når det er sorteret korrekt.


Link: Sorteringsvejledning

Link: Lukkedage

 Åbningstider   

Mandag

Lukket

Tirsdag

12.00 - 17.30

Onsdag

12.00 - 17.30

Torsdag

12.00 - 17.30

Fredag

09.00 - 17.30

Lørdag

09.00 - 16.00

 

  Lukkedage

Skærtorsdag

Juleaftensdag

Langfredag

1. Juledag

2. Påskedag

2. Juledag

St. Bededag

Nytårsaftensdag

Kr. Himmelfartsdag

Nytårsdag

2. Pinsedag

 

Affald&Genbrug - Ikast-Brande Kommune
Tlf:   99 60 32 50
mail: affald@ikast-brande.dk sikker mail: sikkerpost@ikast-brande.dk