Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bording genbrugsplads

Billedet viser medarbejdere på Bording Genbrugsplads

Adresse: Firhuse 13, 7441 Bording
Pladspersonalpersonale: Oda og René
Telefon: 40 18 45 43
E-mail:genbrugsplads@ikast-brande.dk
Teamleder: Richardt Mørk - 99 60 33 55 

Velkommen til genbrugspladsen. Her på pladsen skal du selv lægge dit affald i de forskellige containere. Vær opmærksom på, at der er bom ved indgangen til genbrugspladsen. Private borgere skal bruge deres sundhedskort (sygesikringskort) for at få adgang til pladsen.

Erhvervsvirksomheder skal bruge deres virksomhedskort (adgangskort). Læs mere om hvordan du tilmelder din virksomhed til genbrugspladsen her.

Det er nemmest, hvis du har sorteret affaldet hjemmefra. Er du i tvivl om, hvordan du skal sortere, er pladsens personale klar til at hjælpe dig. Spørg personalet, hvis du er i tvivl om hvordan du sorterer - hellere én gang for meget end én gang for lidt. Husk at personalet er ansat til at hjælpe og vejlede dig.
Læs gerne sorteringsvejledningen inden du kører af sted til genbrugspladsen.

Brug kun klare plastsække til dit affald, når du afleverer affald på genbrugspladsen. For at sikre en bedre sortering, skal alt der afleveres på genbrugspladsen, være uden emballage eller i klare sække.  Klare sække gør det lettere for pladspersonalet at se, hvordan affaldet er sorteret, og om affaldet må modtages på genbrugspladsen. Samtidig kan pladspersonalet lettere vejlede om, hvilke containere affaldet skal afleveres i.

En god sortering sikrer, at mest muligt affald behandles og genbruges korrekt til gavn for både miljø og økonomi. Det koster nemlig mindre at komme af med affaldet, når det er sorteret korrekt.

Link: Lukkedage  

 Åbningstider

Mandag

12.00 - 17.30

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

12.00 - 17.30

Fredag

09.00 - 17.30

Lørdag

09.00 - 16.00

 

 

Ubemandet afsnit

08:00 - 20:00 
(også søn- og helligdage)

 

 Lukkedage (Gælder ikke ubemandet afsnit)

Skærtorsdag

Juleaftensdag

Langfredag

1. Juledag

2. Påskedag

2. Juledag

St. Bededag

Nytårsaftensdag

Kr. Himmelfartsdag

Nytårsdag

2. Pinsedag

 

Affald&Genbrug - Ikast-Brande Kommune
Tlf:   99 60 32 50
mail: affald@ikast-brande.dk sikker mail: sikkerpost@ikast-brande.dk